Profile Photo

Kedves Ügyfeleim!

Slimbaszki Lantos vagyok, az ITvagyunk.info Private Hosting üzemeltetője. Néhány szóban szeretném bemutatni azt hogy miben lehetek a segítségükre.

Részletes bemutatkozás

16 éve dolgozom nagy vállalatoknál, ahol tapasztalatot szereztem IT rendszerek üzemeltetésében és felhasználók támogatásában is. A távoli segítségnyújtás mint szolgáltatás mostanában fordult meg a fejemben, mert egyre többen keresnek meg kisebb-nagyobb problémáikkal, és azt tapasztalom, hogy sokaknak sikerrel tudtam segíteni.

Ha Önnek is segítségre, vagy tanácsra van szüksége, kérem keressen bizalommal. Lentebb olvashat néhány dolgot arról hogy miben tudok segíteni és hogyan tudja velem felvenni a kapcsolatot.

Üdvözlettel,
Slimbarszki Lantos


Bezár

Miben tudok segíteni...

Elsősorban magánszemélyeket célzok meg távsegítség szolgálatatásommal, akik nem rendelkeznek lehetőséggel hogy informatikai szolgáltató segítségét vegyék igénybe otthoni vagy irodai számítástechnikai problémájuk megoldására.
Minden háztartásban, irodában megtalálhatóak informatikai eszközök, melyekkel kapcsolatban rengeteg feladat, illetve probléma merül fel nap mint nap. Azt javaslom, hogy kérdését először írásban tegye fel és válaszban elmondom hogy tudok-e segíteni az adott témában.
Az alábbiakban megpróbálok néhány konkrét esetet részletezni a gyakori esetekből.

Ide kattintva olvashat bővebben róla.

Mindent nem tudok össze gyűjteni, így az a legokosabb ha bizonytalan, hogy felteszi a kérdést írásban és legfeljebb adok egy nemleges választ. Jó esetben viszont mégis van megoldás.

Eredetileg Linux rendszerek üzemeltetésével foglalkozom, így nem okoz számomra problémát ha ilyen rendszerű gépeken kell támogatást nyújtani ügyfeleknek.

Gyakran fordul elő hogy a korábban létrehozott internetes fiókba, páldául Google, Facebook, Skype, E-mail egyéb felületre nem tudunk bejelentkezni. Ennek több oka is lehet.

 • Elfelejtett jelszó, erre azért általában meg van a megoldás,
 • de előfordulhatnak technikai okok is amelyek számtalan okra vezethetők vissza.

A legtöbben nem tudják mit használjanak, illetve nem tudják beállítani, használatba venni az elérhető megoldásokat. Ezekkel kapcsolatban végülis az alábbiakat tudom tenni:

 • Tanácsot adok hogy melyik rendszer megfelelő, ez függ attól is hogy a túloldali személy mit tud használni.
 • Segítek az internetes regisztrációban,
 • Fel tudom telepíteni a szükséges szoftvereket és be tudom állítani.
 • A mikrofon és kamera beállításban is tudok segíteni, persze távolról csak szóban tudok instrukciókat adni.

Ezek gyakorlatilag hetente előforduló problémák, rendszeresen telepíteni kell a frissítéseket, azonban sokan nem merik megtenni, mert bizonytalanok abban hogy mit történik.

Rengeteg ártalmas és nem kívánatos levél terjed az interneten, azonban ezeknek mind meg van az ismertető jele és meg van a módszer hogyan kerüljük el azt hogy kárt tegyen a gépünkön.

Sokaknak segítettem már rendbe tenni a weblapját, az esetek egy részében arra kérnek hogy segítsek abban hogy az internetes oldaluk népszerűbb legyen az érdeklődők körében. Ezt kereső optimalizálásnak hívják, legalább olyan fontos mint a weboldal külleme, tartalma.

Akár vezetékes, akár vezetéknélküli hálózatok beállításában, hibaelhárításában tudok segíteni.

Ha segítségre szorul valamely alkalmazás (program) telepítésével, szívesen segítek, ha a probléma közvetlenül nem megoldható, akkor tudok ajánlani más megoldásokat.

Sokaknak problémát jelent egy újonnan vásárolt eszköz beüzemelése. általában ebben is jó eredménnyel tudok segítséget nyújtani.Bezár

Elérhetőségek

Kedves Ügyfeleim! Az interneten történő kapcsolatok létesítéséhez szükséges hogy megismerjék a szolgáltatási és adatvédelmi feltételeket. Kérem olvassák át és annak elfogadása esetén keressenek fel.

E-mail:

Vezetékes telefon:

Skype:

Bővebb információ...

Ha a telefon éppen nem elérhető, vagy nem venném fel akkor is tud üzenetet hagyni!
Telefonon kérem hogy 10:00 és 21:00 óra között keressen!

(a 21-es körzetszámok, helyi tarifával hívhatók magyarországon belül, de külföldről is nagyon kedvező a tarifa.)

Szolgáltatási terület: Én Budapest mellett lakom, azonban a távoli segítségnyújtás földrajzilag teljesen független, így akár külföldről is hívhatnak.

Segítség módja

Mivel az esetek különbözőek, azt mondanám hogy az én feladatom megtalálni milyen módon tudok segíteni.

Kapcsolatfelvétel után általában e-mail-ben szoktam elküldeni az instrukciókat amit a legkevesebb ismerettel rendelkezőket is figyelembe véve szoktam megadni. Ha az ügyfélnek sikerül végrehajtani ezeket az utasításokat, be tudok jelentkezni a gépére és közvetlen tudok segíteni.

Árak és feltételek

 • Kapcsolatfelvétel és egyeztetés természetesen ingyenes
 • Érdemleges tanácsadás és távoli munkavégzés:
  Első munkaóra 2000 Ft, utána minden befejezett fél óra 500 Ft.
 • A fizetés módját szeméyesen egyeztetjük.

Adatvédelmi irányelvek

Kérem, nyissa le és olvassa el a tájékoztatót

Az ITvagyunk.info portálon keresztül létrejött szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Az adatkezelő megnevezése

Az ITvagyunk.info portál tevékenysége mögött természetes személyként az alábbi személy végez tevékenységet:

Slimbarszki Lantos
Cím: 2220 Vecsés, Kellner Dr. u. 36/B
Postacím: 2220 Vecsés, Postafiók 163.
E-mail: lantos.sl@itvagyunk.info

Az adatvédelmi tisztviselő megnevezése

Az ITvagyunk.info nem alkalmaz adatvédelmi tisztviselőt.

Az adatkezelés célja

Ügyfelek kérésének megfelelő informatikai segítségnyújtás és közvetlenül ehhez a tevékenységhez fűződő kapcsolattartás.

Milyen adatokat kezelünk

- Ügyfél neve
- E-mail cím
- Telefonszám
- IP cím
- Statisztikai adatok: A Google Analitycs szolgáltatást vesszük igénybe arra a célra hogy a webhely adataiból statisztikát kapjunk, amiből anonim adatok formájában kapunk kimutatást.

Különösen érzékeny személyes adatokról: Az ITvagyunk.info nem kér a felhasználóktól hitelesítési adatokat, jelszavakat amivel bárki visszaélhetne. Ha ilyen jellegű adatra mégis szükség lenne az ügyfél által kért feladatok elvégzéséhez, akkor arra kérem az ügyfeleket, hogy vagy az előtt változtassák meg a jelszavakat mielőtt átadják, vagy a munka végeztével változtassák azt meg.

Ahogy arra sincs lehetőségem hogy ellenőrizzem hogy az ügyfél kinek adta meg rajtam kívül a jelszavait, így felelősséget sem tudok vállalni emiatt.

Az adatkezelés résztvevői

Az ügyfelek adatait az ITvagyunk.info nem adja ki harmadik félnek.

Egyetlen egy kivételt képez ez alól a weboldal látogatási statisztikája, melyet a Google Analitycs szolgáltatás igénybevételével valósítunk meg. Ebben az esetben az adatkezelő szerepét a Google tölti be, az Itvagyunk.info névtelenített statisztikai adatot kap a szolgáltatás igénybevétele közben.

A Google Adatvédelmi és Általános Szerződési Feltételeit ezen a helyen ismerheti meg.


Bezár

Szolgáltatási Feltételek

Kérem, nyissa le és olvassa el a tájékoztatót

Ki a szolgáltató?

Az ITvagyunk.info szolgáltató mögött tevékenységet folytató természetes személy:

Slimbarszki Lantos
Cím: 2220 Vecsés, Kellner Dr. u. 36/B
Postacím: 2220 Vecsés, Postafiók 163.
E-mail: lantos.sl@itvagyunk.info

A szolgáltatás

Segítségnyújtás ügyfelek részére informatikai szakmai kérdésekben távoli hozzáféréssel, interneten keresztül. A segítségnyújtás fogalmán belül tanácsadás, javítás, hibaelhárítás.

A felek kötelezettségei egymással szemben

Az ITvagyunk.info mint szolgáltató kötelezett

 • Tartani magát az egyeztetés során tett megállapodáshoz.
 • az általa nyújtott távoli segítségnyújtás szolgáltatást az ügyfél érdekében a lehető legjobb tudása alapján, az ügyfél által kért eredmény elérése érdekében elvégezni.
 • az ügyfél megbízásának elfogadása előtt díjmentesen egyeztetni az ügyféllel annak érdekében hogy megállapítsa azokat a szakmai kérdéseket amelyek alapján a munka elvégezhető.
 • a megállapodás után, munkavégzés során felmerülő újabb körülményekről ésszerű időn belül, a lehetőségekhez képest leghamarabb tájékoztatni az ügyfelet.

A szolgáltató nem köteles

 • Ha a munkavégzés 2 óránál tovább tart, a szolgáltató nem köteles a munkát egyszerre, és az addig elvégzett munkadíj megfizetése nélkül elvégezni.

Az ügyfél köteles

 • Tartani magát az egyeztetés során tett megállapodáshoz.
 • Legjobb ismeretei szerint tájékoztatni a szolgáltatót a munkavégzéshez szükséges információkról, továbbá fenntartani a kommunikációt amíg a munka be nem fejeződik.
 • Alapvető elve a szolgáltatás igénybevételének a jóhiszeműség. Az ügyfél nem kérhet fel olyan munkavégzésre, ami rajta kívülállók jogát sérti. Például olyan munkavégzésre amihez a számítástechnikai eszköz, felhasználói fiók vagy szolgáltatás tulajdonosa, üzemeltetője, egyéb jogosultja a hozzáféréshez nem adott engedélyt.
 • Az elvégzett munka után az előre megegyezett munkadíjat megfizetni. A tanácsadás munkavégzésnek minősül, így azt munkadíj terheli.

Az ügyfél nem köteles

 • Az érdeklődés és személyes egyeztetés nem minősül munkavégzésnek, így azért a szolgáltató nem számít fel munkadíjat.


Bezár